Noutati

‣   Consiliul de Administrație al Colegiului Național Pedagogic „Andrei Șaguna” Sibiu, cu sediul în Sibiu, Aleea Turnu Roșu, nr. 2, tel: 0269434002, anunță organizarea concursului pentru ocuparea unui post vacant pe perioadă nedeterminată de administrator financiar patrimoniu, studii superioare, gradul I (contabil șef). Detalii aici. 

‣❗️ Guvernul a lansat ieri numărul unic național pentru copii 𝟏𝟏𝟗, destinat raportării și prevenirii cazurilor de abuz, exploatare, neglijare și forme de violență asupra copilului.
Numărul este disponibil în toate rețelele publice de comunicații din România.

✅La acest număr pot suna copiii aflați în situații de abuz, exploatare sau neglijare, părinții, rudele sau cetățenii care au cunoștință de astfel de cazuri, 24/24 ore.
✅Scopul acestui număr unic la nivel național este de a depista și interveni cu specialiști din domeniul protecției copilului, în timp real, în situațiile în care integritatea fizică și psihică a copiilor este în pericol.
✅În toate cele 47 de DGASPC-uri s-a înființat un birou de operatori care vor deservi aceste apeluri.
✅Peste 100 de persoane din întreaga țară vor fi implicate în intervenția echipelor mobile, a consilierilor și psihologilor în cazurile semnalate la acest număr de telefon.
✅Serviciul de Telecomunicații Speciale a asigurat instalarea echipamentelor și instruirea personalului aferent, astfel încât numărul să devină operațional.

‣   Acte necesare pentru acordarea burselor conform ordinului nr. 5870/22.12.2021 pentru anul școlar 2021-2022, semestrul IIDetalii aici. Criterii de acordare a burselor (Extras din ordinul nr. 5870/22.12.2021). Detalii aici.

‣   Calendar transferuri elevi an şcolar 2021-2022, semestrul II. Detalii aici.

‣   Norme metodologice de aplicare a Programului naţional pilot ” Şcoala după şcoală”, pentru elevii până la clasa a VIII-a inclusiv. Detalii aici

‣   Colegiului Naţional Pedagogic „Andrei Şaguna” Sibiu anunţă eliberarea de adeverinţe de elevi conform legii nr. 19/14.03.2020 prin e-mail. Părintele va trimite o solicitare scrisă pe adresa de e-mail a şcolii (cnpas_sb@yahoo.com) specificând numele complet al elevului, iniţialele tatălui, clasa şi motivul pentru care are nevoie de adeverinţă. Cererea de eliberare a adeverinţei va fi datată şi semnată.

‣   Elevii Colegiului Naţional Pedagogic „Andrei Şaguna” beneficiază de consultaţii şi tratamente stomatologice GRATUITE (dr. Oana Picu):

     – Cabinetul stomatologic nr. 7, str. V. Aron

     Program: Luni, Miercuri şi Vineri 13-17; Marţi şi Joi 8 – 13